Floris Cherry Blossom - Eau de Parfum Női Illat

Floris Cherry Blossom - Eau de Parfum Női Illat

Floris White Rose - Eau de Toilette Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
FL26541
Határozott és modern, magabiztos és meleg. A White Rose parfüm a selyem és a fűszerek elegáns ellentmondása. Fedezze fel a bársonyos rózsa csokor illatát egy csipet hűsítő írisszel. Ezt az érzéki párosítást csomagolták be meleg borostyánba és gazdag, földes pézsmába. Fedezze fel az ellentétek történetét – a régi és az új világban, a tökéletest és a tökéletlent, a város és a vidék között. A White Rose illat szíve a London Mayfairben van. Gyönyörrel, művészettel, divattal és építészettel körülvéve.
További Információ
MárkaFloris
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Pézsma, Púderes illatjegyek
SzívjegyÍrisz, Jázmin, Rózsa, Ibolya
FejjegySzegfű, Zöld
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Floris London 1730-ban alakult, és a világ legrégebbi parfümgyártója. Az időtlen és elegáns vállalat még mindig családi tulajdonban van, és immár a 8. generációban az alapító, Juan Famenias Floris leszármazottai vezetik. A brit családi parfümkészítők, a Floris London stílusos generációk óta nyújt kompromisszumok nélküli illatokat. A világ legrégebbi független családi parfümkészítője és Őfelsége, a királynő egyetlen kinevezett parfümkészítője, a Floris az eredeti és hiteles parfümház. A Floris ház női és férfi illatokat, bőrápolási termékeket és kiváló minőségű kiegészítőket mutat be. A hosszú hagyományokban és családi történelmében szilárdan rögzült, de a jelen és a jövő felé mindig nyitott Floris név ma olyan kívánatos termékeket jelent, amelyek ötvözik a technikai know-how-t, a minőséget és az egyediséget. Az alkotások mindazoknak tetszenek, akik értékelik az időtlen stílust és az exkluzivitást.
FLORIS WHITE ROSE EDT 100ML Női toalett víz Gyártó: Floris Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.