Floris

Discover the 290 years old icon of British perfumery.

Floris márkáról

A Floris parfümházat Juan Famenias Floris alapította Londoban 1730-ban. Az elegáns londoni St. James negyedben Juan feleségével, Elisabeth-el együtt parfümöket, fésűket és borotválkozási termékeket kezdett árusítani.

A Floris első üzlete, amelyet a Jermyn utca 89. szám alatt nyitottak meg, továbbra is az üzlet középpontjában áll, és ma is a család tagjai, utódok vezetik. A Floris jól ismert parfümgyűjteménye, amelynek illatanyagai világszerte felismerhetők.

Floris – Csábító illatok régi parfümháza

Juan először ellenállhatatlan illatait készítette fodrászatának vásárlói számára. Csábító keverékeket készített olajokból és esszenciákból és így feltűnő illatokat hozott létre, amelyekbe az emberek könnyen beleszerettek.

A Floris-ház alapítója olajokat és eszenciákat importált Franciaországból és szülővárosából, Spanyolországból, Menorcáról, Mallorca közeléből. Juan nagyon hamar híressé vált varázslatos illatainak gyártásával, így gyorsan beléptek a divat világába és világszerete kiváló parfümök ismerői között felismerhetővé váltak.

Több évszázados fennállása révén a Floris házat sikeresen átvitték generációról generációra, ápolva a hagyományokat és a családi vállalkozásukat. A múltban és ma is számos hires ember csodálta a Floris parfümöket, mint például Ian Fleming, Marilyn Monroe, Winston Churchill, Diana hercegnő, II. Erzsébet királynő.

Az ellenállhatatlan parfümök mellett a londoni Floris több olyan terméket is gyárt, amelyektől el áll a lélegzete, aki szagolja őket. Keresse meg a legjobb illatok kombinációját és fűszerezze meg mindennapjait a Floris luxusparfümökkel és a ház más termékeinek csábító illatával.


Ajánlások

,,Ha a White Rose parfümöt tárgyként kellene leírni, akkor egy csokor illatos bársonyrózsa lenne, pézsma szalagokkal megkötözve és íriszszel meghintve‘’.Izabella Kiss
,,Varázslatos, friss, aromas és mindezek melett unisex. A férjemmel imádjuk‘’.Flóra Szabó
,,Tíz éve a Floris London a kedvenc parfümházam, kifinomult, elegáns és intenzív – egyszóval egyedülálló‘’.Kaplony Fekete

Floris Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 11

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 11

Oldal
oldalanként