Floris A Rose for... - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris A Rose for... - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Leather Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Leather Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Neroli Voyage - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
FL49859
A Neroli Voyage egy élénk és citrusos tengeri illat, férfiaknak és nőknek. 2019-ben került bemutatásra. Ezt a csodálatos parfümöt a narancsfa virágok illata ihlette. A parfüm citrusos jegyekkel nyit: neroli, citrom, tengeri szellős frissességgel kiegészülve. A domináns neroli folytatódik az illat szívében is, itt intim jázminvirágba és fűszerekbe burkolózik: gyömbér és aromatikus édes köménymagokkal. A mélység és a komplexitás tölgyfa erdő illatát sugallja, melyet a kellemes és szenzuális pézsma jegy támogat.
További Információ
MárkaFloris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Floris London 1730-ban alakult, és a világ legrégebbi parfümgyártója. Az időtlen és elegáns vállalat még mindig családi tulajdonban van, és immár a 8. generációban az alapító, Juan Famenias Floris leszármazottai vezetik. A brit családi parfümkészítők, a Floris London stílusos generációk óta nyújt kompromisszumok nélküli illatokat. A világ legrégebbi független családi parfümkészítője és Őfelsége, a királynő egyetlen kinevezett parfümkészítője, a Floris az eredeti és hiteles parfümház. A Floris ház női és férfi illatokat, bőrápolási termékeket és kiváló minőségű kiegészítőket mutat be. A hosszú hagyományokban és családi történelmében szilárdan rögzült, de a jelen és a jövő felé mindig nyitott Floris név ma olyan kívánatos termékeket jelent, amelyek ötvözik a technikai know-how-t, a minőséget és az egyediséget. Az alkotások mindazoknak tetszenek, akik értékelik az időtlen stílust és az exkluzivitást.
FLORIS NEROLI VOYAGE EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Floris Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.