Floris Neroli Voyage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Neroli Voyage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Jermyn Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Jermyn Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Leather Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
FL49813
A Leather Oud az új olaj illatot tükrözi, amikor a parfüm olaj és a bőr találkozik. Ez egy felejtehetlen mély és karakteres illatot eredményez. Füstös, de megmarad benne az olajnak a lágy és selymes tulajdonsága. Az ámbra tökéletesen harmonizál és fás jegyekkel ruházza fel az illatot. Az illat oud olajjal készül, melyet agarfából állítanak elő. Ez az olaj az egyik legdrágább alapanyagnak számít előállítási nehézségei és tulajdonságai miatt. Karakteres, mély és meleg hatást kölcsönöz az illatnak. Tökéletes párosítás és lezárás ehhez az illathoz a szantálfa földes-fűszeres akkordjai. A fenti illatok mellett itt van a bergamot és a bőr, és a parfüm szív jegyében található szegfű, geranium, oud és pacsuli keveréke. Az illat alapját az oud, vetiver és a borostyán képezi.
További Információ
MárkaFloris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Floris London 1730-ban alakult, és a világ legrégebbi parfümgyártója. Az időtlen és elegáns vállalat még mindig családi tulajdonban van, és immár a 8. generációban az alapító, Juan Famenias Floris leszármazottai vezetik. A brit családi parfümkészítők, a Floris London stílusos generációk óta nyújt kompromisszumok nélküli illatokat. A világ legrégebbi független családi parfümkészítője és Őfelsége, a királynő egyetlen kinevezett parfümkészítője, a Floris az eredeti és hiteles parfümház. A Floris ház női és férfi illatokat, bőrápolási termékeket és kiváló minőségű kiegészítőket mutat be. A hosszú hagyományokban és családi történelmében szilárdan rögzült, de a jelen és a jövő felé mindig nyitott Floris név ma olyan kívánatos termékeket jelent, amelyek ötvözik a technikai know-how-t, a minőséget és az egyediséget. Az alkotások mindazoknak tetszenek, akik értékelik az időtlen stílust és az exkluzivitást.
FLORIS LEATHER OUD EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Floris Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.