Floris Leather Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Leather Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Honey Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Honey Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Jermyn Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
FL49820
Jermyn street 89, 2015-ben lett bemutatva a helyszín, ahol ez a 300 éves múlttal rendelkező parfümház az első üzletét nyitotta, amely egyben az otthona is volt a családnak az üzlet fölött. Az ikonikus utca Londoban található és máig itt található a cég egyik üzlete, mely megtestesíti az eleganciát és a visszafogott stílus jegyeit. Akár csak maga a környék az illat is eleganciát áraszt, köszönhetően a gin, a citrom és a vetiver friss és csipős akkordjainak. A szívjegyet a parfümben végig dominálja a csodálatosan friss és zöldes vetiver. Az illat tökéletes lezárásához a koriander és a boróka a hab a tortán.
További Információ
MárkaFloris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Floris London 1730-ban alakult, és a világ legrégebbi parfümgyártója. Az időtlen és elegáns vállalat még mindig családi tulajdonban van, és immár a 8. generációban az alapító, Juan Famenias Floris leszármazottai vezetik. A brit családi parfümkészítők, a Floris London stílusos generációk óta nyújt kompromisszumok nélküli illatokat. A világ legrégebbi független családi parfümkészítője és Őfelsége, a királynő egyetlen kinevezett parfümkészítője, a Floris az eredeti és hiteles parfümház. A Floris ház női és férfi illatokat, bőrápolási termékeket és kiváló minőségű kiegészítőket mutat be. A hosszú hagyományokban és családi történelmében szilárdan rögzült, de a jelen és a jövő felé mindig nyitott Floris név ma olyan kívánatos termékeket jelent, amelyek ötvözik a technikai know-how-t, a minőséget és az egyediséget. Az alkotások mindazoknak tetszenek, akik értékelik az időtlen stílust és az exkluzivitást.
FLORIS JERMYN STREET EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Floris Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.