Floris Jermyn Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Jermyn Street - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Honey Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
FL26570
Az Honey Oud llat gurmand akkordokkal nyit, mint az angol méz és vaníllia harmoniája, melyet kiváló minőségű oud olajjal kombináltak és a rózsa varázslatos illatával tették tökéletessé. Ez az exkluzív parfüm oud olajjal készült amit az agarfából nyernek. Ez az olaj a parfüm paletta egyik legdrágább illata - mély tulajdonságokkal, mely nem található meg egyetlen más olajban sem. Mély, fűszeres, karakteres, érzéki és tökéletes párosítás a virág illatokkal, ami ebben az esetben a rózsa páratlan illata. Befejezésképpen, pedig tökéletes zárás a szantálfa összetéveszthetelen aromája.
További Információ
MárkaFloris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Floris London 1730-ban alakult, és a világ legrégebbi parfümgyártója. Az időtlen és elegáns vállalat még mindig családi tulajdonban van, és immár a 8. generációban az alapító, Juan Famenias Floris leszármazottai vezetik. A brit családi parfümkészítők, a Floris London stílusos generációk óta nyújt kompromisszumok nélküli illatokat. A világ legrégebbi független családi parfümkészítője és Őfelsége, a királynő egyetlen kinevezett parfümkészítője, a Floris az eredeti és hiteles parfümház. A Floris ház női és férfi illatokat, bőrápolási termékeket és kiváló minőségű kiegészítőket mutat be. A hosszú hagyományokban és családi történelmében szilárdan rögzült, de a jelen és a jövő felé mindig nyitott Floris név ma olyan kívánatos termékeket jelent, amelyek ötvözik a technikai know-how-t, a minőséget és az egyediséget. Az alkotások mindazoknak tetszenek, akik értékelik az időtlen stílust és az exkluzivitást.
FLORIS HONEY OUD EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Floris Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.