Floris Bergamotto di Positano - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Bergamotto di Positano - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Neroli Voyage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris Neroli Voyage - Eau de Parfum Uniszex Illat

Floris A Rose for... - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 59696.00 Ft Normál ár 85280.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FL49844
A parfüm neve jelzi az illat iránti személyes ragaszkodást. Nincs meghatározva, hogy Önnek szól-e ez az illat. A parfüm, egy arany tollal van kiegészítve, amely minden tulajdonos számára lehetővé teszi az illata egyedi megnevezését. Megdöbbentő szépségű keleti rózsa, amelyet az intenzív törékenysége, és mégis erős illata ihletett. Magabiztos és összetett karakterével, a rózsával és a mellé társuló fűszerekkel, Orrissal és fás jelével viselőjét egy romantikus utazásra invitálja. Az illat, a főszereplőjét a szívében hordozza, ahol a vörös rózsa egy különleges Tömjénbe, Oudba és Iriszbe burkolódzik. A parfüm alapja a pacsuli, szantálfa és borostyán, erőt, finomságot illatot és mélységet sugároznak. Rólad neveztük el, egy rózsa Neked…
További Információ
MárkaFloris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Floris London 1730-ban alakult, és a világ legrégebbi parfümgyártója. Az időtlen és elegáns vállalat még mindig családi tulajdonban van, és immár a 8. generációban az alapító, Juan Famenias Floris leszármazottai vezetik. A brit családi parfümkészítők, a Floris London stílusos generációk óta nyújt kompromisszumok nélküli illatokat. A világ legrégebbi független családi parfümkészítője és Őfelsége, a királynő egyetlen kinevezett parfümkészítője, a Floris az eredeti és hiteles parfümház. A Floris ház női és férfi illatokat, bőrápolási termékeket és kiváló minőségű kiegészítőket mutat be. A hosszú hagyományokban és családi történelmében szilárdan rögzült, de a jelen és a jövő felé mindig nyitott Floris név ma olyan kívánatos termékeket jelent, amelyek ötvözik a technikai know-how-t, a minőséget és az egyediséget. Az alkotások mindazoknak tetszenek, akik értékelik az időtlen stílust és az exkluzivitást.
FLORIS A ROSE FOR... EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Floris Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.