Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant La Belle Saison Collection Privee - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant La Belle Saison Collection Privee - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant Mon Boudoir Collection Privee - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 74100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H52216
Egy nőnek szentelt intim hely, a nőiesség oázisa. Eredetileg 1919-ben indult útjára, Robert Bienaimé parfümkészítő mester által megalkotva. Ez volt Mária román királynő kedvenc parfümje, haláláig viselte. A Maison Houbigant a megalkotásának századik évfordulója alkalmából újjáéleszti ezt az utánozhatatlan parfümöt.
További Információ
MárkaHoubigant
Nem
AlapjegyÁmbra, Benzoin, Pézsma, Pacsuli, Szantálfa
SzívjegyMuskátli, Heliotrope, Írisz, Ylang Ylang
FejjegyBergamott, Rózsaszin bors, Timur bors
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
HOUB MON BOUDOIR COLLECTION PRIVEE edp 100 ml Női parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.