Houbigant Orangers en Fleurs - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant Orangers en Fleurs - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant Quelques Fleurs l`Original - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant Quelques Fleurs l`Original - Eau de Parfum Női Illat

Houbigant Quelques Fleurs Royale - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H23013
Csábító, szinte megrészegítő. Friss jegyekkel nyit, majd következnek az élénkebb összetevők: a fekete ribizli és a grapefruit. A parfüm szíve virágzó és elragadó virágokból épül fel: jázmin, rózsa, ibolya, tubarózsa, méhviasszal kiegészülve. Rendkívül érzéki és intenzív alappal rendelkezik: szantál, cédrus, vanília és pézsma.
További Információ
MárkaHoubigant
Nem
AlapjegyCédrus fa, Pézsma, Szantálfa, Vanília
SzívjegyMéhviasz, Jázmin, Rózsa, Ibolya, Tubarózsa
FejjegyBergamott, Grapefruit
Illatvirágos, púderes, édes
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
HOU QUELQUES FLEURS ROYALE Edp 100ml Női parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.