Kilian Paris Princess - Eau de Parfum Női Illat

Kilian Paris Princess - Eau de Parfum Női Illat

Kilian Paris Can't stop loving You - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI69435
Kilian Hennessy a Can't stop loving You-ban egy igazi szerelmi vallomást készít: egy parfümöt, amely a szerelmet ünnepli.Ez a virágos parfüm a Narcotics illatcsaládba lép, melynek középpontjában a narancsvirág áll, az örök szerelem szimbóluma. A Can't stop loving You egyszerre fényes és komor, a narkotikus virágillat a békét veszélybe sodorja. Az illat a narkotikus narancsvirággal nyit, a Paradisone mellett egy éteri jázmin vegyülettel, amely a tiszta paradicsomot sugallja. A szíve hihetetlenül nyájas, a KILIAN Paris repertoárjában új összetevőnek számító provence-i mézzel, amely finom francia jelleget kölcsönöz. A madagaszkári vanília abszolút egy kétszeresen ínycsiklandó ösztönzést ad a gyönyörhöz, míg a tölgymoha jegyei földes intenzitást kölcsönöznek. A szomáliai tömjénkivonat érzékiséget, hangerőt és végtelen illatot kölcsönöz.
További Információ
MárkaKilian Paris
Nem
AlapjegyMéz
SzívjegyCistus labdanum, Labdanum cistus
FejjegyNarancs virág
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN CAN`T STOP LOVING YOU 50ml EDP Női parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.