La Maison de la Vanille Vanille Noire du Mexique - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Noire du Mexique - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Givree des Antilles - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Givree des Antilles - Eau de Toilette Női Illat

La Maison de la Vanille Vanille Sauvage de Madagascar - Eau de Toilette Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 13650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LMDLV69213
Virágos, érzéki és szemtelen, a jázmin és az ámbra ragyogó jegyei beleolvadnak a tubarózsa és a gardénia finom virágaiba, majd az ámbra és a vaníilia robbanásszerűségében végződik. A trópusok illatos szellői ihlették ezt az egzotikus illatot. Egyszerűen isteni!
További Információ
MárkaLa Maison de la Vanille
Nem
AlapjegyTömjén/füstölő, Szantálfa, Vanília
SzívjegyCistus creticus, Koriander, Muskátli
FejjegyLevendula
Illatfás
Cikk típusaEau de Toilette
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A vanília édes, gazdag, forró, meglepően sokoldalú. Az egyik legnépszerűbb jegy a parfümök világában. A La Maison de la Vanille e titokzatos, ugyanakkor oly ismerős illat által inspirálva magas minőségű parfümök kollekcióit hozza létre, amely a vaníliát változatos formákban alkalmazza illataiban. "A vanília világkörüli útra késztetett. A távoli partokról megőriztem az édeset, a vadat, a frisset és a titokzatosat. Aztán lehunyom szemeimet és elképzeltem." 1994 - Aldo Bielli, borász és parfümőr, a La Maison de la Vanille márka alapítója.
La Maison de la Vanille Vanille Sauvage de Madagascar 100ml EDT Női toalett víz Gyártó:LABORATOIRES COSMETIQUES & PARFUMEURS Származási hely:Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.