Montale Sweet Peony - Eau de Parfum Női Illat

Montale Sweet Peony - Eau de Parfum Női Illat

Montale Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

Montale Roses Musk - Eau de Parfum Női Illat

Montale Pure Gold - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 58500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO14299
A Pure Gold Eau de Parfum a csodálatos narancsvirágokat, a nerolit és az egyiptomi jázmint olasz mandarinnal és magával ragadó sárgabarackkal ötvözi egy barátságos és nagyvonalú illattá, amely fokozatosan fejlődik ki egy intenzív alapon, amely fehér pézsmából, kényeztető vaníliából és varázslatos pacsuliból áll. Az aromakompozíció a finomságot, az édességet, az érzékiséget és a barátságosságot egy összességében vonzó parfümben egyesíti. Mint Pierre Montale minden alkotása, a Pure Gold is a legmagasabb minőségű természetes anyagok felhasználásával és magas koncentrációban készült, ami biztosítja az illat hosszan tartó hatását.
További Információ
MárkaMontale
Nem
AlapjegyNeroli
SzívjegyPézsma, Pacsuli, Tangerine/Mandarin
FejjegySárgabarack, Jázmin
Illatvirágos, gyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Pure Gold 100ml EDP Női parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.