Roja Danger Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Danger Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

Roja Elixir Pour Femme Essence de Parfum - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 117000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
RO37969
Az illat olyan, mint egy varázslatos elixír: láthatatlan, egyetlen csepp is istennővé változtathat. Megvan az ereje, hogy ellenállhatatlanná, magabiztossá és csábítóvá tegyen - ahol bármi lehetséges. Ez a varázslatos elixír könnyed érzékiséget áraszt - hatalmat ad ahhoz, hogy bevilágítson egy szobát, hogy benyomást keltsen, és hogy megkapd, amit akarsz.
További Információ
MárkaRoja
Nem
AlapjegyPézsmamályva, Cédrus fa, Fahéj, Pézsma, Florenci nőszirom, Ibolya levelek, Szantálfa, Vanília
SzívjegyMuskátli, Francia jázmin, Heliotrope, Gyöngyvirág, Májusi rózsa, Őszibarack, Málna, Ibolya, Ylang Ylang
FejjegyBergamott
Illatvirágos, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Roja parfümök alkotója Roja Dove, britt parfümőr. A márka vilá gszinten az egyik legelismertebb parfümházak közé tartozik. Roja Dove méltán híres illatai minőségéről, csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, egyes hozzávalók még a tiszta aranynál is drágábbak. A parfümök dobozai kézzel készített, selyemmel bélelt dobozokban érkeznek. Kupakjuk 24 karátos arannyal van bevonva és kristályokkal díszítve. A márka gyertyái a legminőségibb olajok és viaszok kombinációja, melyet mind kézzel öntenek. Minden illat Angliában készül, a Roja parfüm márka büszkén áll a britt parfümházak élén. Roja Dove ismert kreatív látás módjáról és kifinomúlt stílusáról. Az amerikai GQ úgy hívatkozik rá, mint ’a világ legnagyszerűbb orra’, a The New York Times szerint pedig Ő ’az illatok legnagyobb mestere’. Ha luxus parfümökről beszélünk, a Roja parfümhöz hasonló nem létezik.
RO ELIXIR POUR HOMME COLOGNE Edp 100ml Női parfüm Gyártó: Roja Származási hely: Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.