Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit - Uniszex szett

Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit - Uniszex szett

Grown Alchemist Hand Cream Trio Kit Limited Edition - Uniszex szett

Grown Alchemist Hand Cream Trio Kit Limited Edition - Uniszex szett

Grown Alchemist Hand & Body Intensive Kit - Uniszex szett

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 13650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA68548
A kezek és a test gazdag, hosszan tartó hidratálását kínálja a Hand & Body Intensive Kit limitált kiadása, amely tartalmaz egy 120 ml Intensive Testápoló Krémet és egy 65 ml Intensive Kézkrémet. A duó erős növényi keveréket tartalmaz természetes összetevőkből, amelyek felfrissítik, javítják és helyreállítják a bőrt, amikor szükség van nyugtató hidratációra. Luxus érzésű, pirossal fóliázott ajándékcsomagolásban, a Grown Alchemisttől. Ez a készlet tartalmazza: Intensive Testápoló Krém (120 ml) Intensive Kézkrém (65 ml) Használati utasítások: Intensive Testápoló Krém Vigye fel a megtisztított bőrre szükség szerint, és masszírozza be óvatosan, amíg felszívódik. Ez a rózsa illatú lotion különösen kellemes, amikor belemasszírozzák a száraz lábfejekbe, térdbe és könyökhajlatokba. Kiváló száraz bőr esetén, de minden bőrtípusra alkalmas. Intensive Kézkrém Vigye fel tiszta kezekre és a körömápolására szükség szerint, óvatosan masszírozza be, amíg felszívódik.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST HAND & BODY INTENSIVE KIT - 65Mml + 120ml 185ml - Unisex SKIN CARE SET UNISEX BŐRÁPOLÓ KÉSZLET Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.