Margy`s Beauty Emulsion - Uniszex emulzió

Margy`s Beauty Emulsion - Uniszex emulzió

Margy`s Anticellulite Collagen Cream - Uniszex anticellulit krém

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 80122.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
M62241
Ez az innovatív formula a test keringésének serkentésével működik, segít eltüntetni a narancsbőrt, miközben a csípő, a fenék és a combok körül lokalizált cellulitisz ellen is küzd. A bőrt energizáló koffeinnel és hidratáló tengeri kollagénnel is kezeli.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY'SANTI-CELLULITE COLLAGEN CREAM 100ml - Unisex Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.