Grown Alchemist Body Cleanser Geranium, Tangerine, Cedarwood - Unisex tusfürdő

Grown Alchemist Body Cleanser Geranium, Tangerine, Cedarwood - Unisex tusfürdő

Grown Alchemist Body Cleanser Geranium, Tangerine, Cedarwood Refill - Unisex tusfürdő utántöltő

Grown Alchemist Body Cleanser Geranium, Tangerine, Cedarwood Refill - Unisex tusfürdő utántöltő

Grown Alchemist Body Cleanser Chamomile, Bergamot, Rose - Unisex tusfürdő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 14820.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA65870
Oldja a stresszt, a bőr pedig alaposan megtisztul, megtisztul és felfrissül ezzel a hidratáló testápolóval, amely a mandarin és a neroli nyugtató, felemelő, kifinomult illatával rendelkezik. Ez a tusfürdő a természet botanikus tisztítószereit - bergamott, fűzfakéreg és kamilla - használja, hogy enyhe hámlasztással együtt tehermentesítse a bőrt. A rózsaszirom-, csipkebogyó-, jojoba- és makadámiaolajok együttesen kondicionálják, hidratálják és puhítják a bőrt az egészséges, hidratált ragyogásért. A natural body wash that cleanses and balances without stripping or drying out the skin while antioxidants help protect skin from environmental aggressors and future skin damage. Wash away your worries and leave skin looking smooth, healthy and revitalized.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST BODY CLEANSER Chamomile, Bergamot, Rose 500ml Női testtisztító Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.