Grown Alchemist Body Cleanser Geranium, Tangerine, Cedarwood - Unisex tusfürdő

Grown Alchemist Body Cleanser Geranium, Tangerine, Cedarwood - Unisex tusfürdő

Grown Alchemist Body Cleanser Refill - Unisex tusfürdő utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 12090.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GA65885
Oldja a stresszt, a bőr pedig alaposan megtisztul, megtisztul és felfrissül ezzel a hidratáló testápolóval, amely a mandarin és a neroli nyugtató, felemelő, kifinomult illatával rendelkezik. Ez a tusfürdő a természet botanikus tisztítószereit - bergamott, fűzfakéreg és kamilla - használja, hogy enyhe hámlasztással együtt tehermentesítse a bőrt. A rózsaszirom olaj, a csipkebogyó, a jojoba és a makadámia olajok együttesen kondicionálják, hidratálják és puhítják a bőrt, hogy egészséges, hidratált ragyogást biztosítsanak. Természetes testápoló, amely tisztít és kiegyensúlyoz anélkül, hogy lecsupaszítaná vagy kiszárítaná a bőrt, miközben az antioxidánsok segítenek megvédeni a bőrt a környezeti agresszoroktól és a bőr jövőbeli károsodásától. Mossa le a gondokat, és hagyja a bőrt sima, egészséges és élettel teli kinézetűvé válni.
További Információ
MárkaGROWN ALCHEMIST
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A sejtek megújulásának és a tápanyagok anyagcseréjének megértésén keresztül a Grown Alchemist olyan termékeket állít össze, amelyek a bőrápolás új evolúcióját képviselik. A tudományosan innovatív formulák képesek befolyásolni azt, ahogyan a szervezet javítja és regenerálja a bőrt. A Grown Alchemist termékinnovációja az orvostudomány, a táplálkozás, a farmakológia, a bőrgyógyászat, a genetika és a pszichológia területén elért fejlődés élvonalába tartozik. Holisztikus tudományos megközelítéssel azonosítjuk azokat a mechanizmusokat, amelyek a test és a bőr öregedési folyamatát szabályozzák. A jövő szépségipari vállalataként több szakterületen dolgozunk, hogy kihasználjuk a szervezet természetes képességét a test és különösen a bőr öregedésének lassítására és sok esetben visszafordítására.
GROWN ALCHEMIST BODY CLEANSER Chamomile, Bergamot, Rose 500ml REFILL Női testtisztító Gyártó: GROWN ALCHEMIST Származási hely: Ausztrália Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 18 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.