Alexandre. J Art Deco Majestic Amber - Eau de Parfum Uniszex Illat

Alexandre. J Art Deco Majestic Amber - Eau de Parfum Uniszex Illat

Alexandre. J Morning Muscs - Eau de Parfum Uniszex Illat

Alexandre. J Morning Muscs - Eau de Parfum Uniszex Illat

Alexandre. J Black Muscs - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 51870.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
AJ50979
Alexandre. J Black Muscs parfümje önmagában egy élmény. Egyetlen fuvallata olyan utazásra hív, mely időt, helyeket és elemeket idéz elő. Az illat virágos és gyümölcsös jegyei pézsmával és égetett borostyánnal keverednek. A citrusos és bergamos jegyek egy friss és levegős hatást keltenek. A pacsuli, a rózsa és az ibolya lágyabbá teszik az erős ízeket és nőies érintést kölcsönöznek az illatnak. Hosszan tartó, akár egy fújás is elég. Mind nappali, mind esti viseletre tökéletes. A Black Muscs több mint egy név, óda az eleganciához. Olyan, mint egy időtálló fekete szmoking. Mindegy, hogy nőröl vagy férfiről van szó, a Black Muscs parfüm önmagában egyeniség.
További Információ
MárkaAlexandre.J
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Alexandre J francia tervező 2012-ben hozta létre saját parfüm márkáját, melynek legfőbb motivációja az alkotás vágya volt. Nem hajt fejet a tradicionális parfümkészítés előtt, hanem a saját elképzelése szerint definiálja a szépséget. Alkotásaiban a káprázatos csomagolás és a rendkívüli illatok tökéletes kompozíciója lelhető fel. Alexandre J. nem hajlandó kompromisszumokat kötni. Élettel tölti meg az üvegeket és egyben felébreszti az érzelmeket. Nagyon kötődik országához, de más kultúrákból sem fél meríteni. Történeteit szereti szavaival, illatjegyeivel és színeivel elmesélni. A folytonos tudásvágy utáni szomjúsága teszi őt azzá, aki állandóan tanulni szeretne. Számára minden új élmény egy lehetőség, egy mélyreható kutatás. Úgy sajátítja el a parfüm készítés professzionális tehnikáját - melyet a nagy mesterek hasznosítanak -,hogy bele tudja azt szőni saját stílusába és ötleteibe. Igyekszik együttműködni más, különböző művészi világból származó művészekkel, hogy közös alkotásaik során m
AJ BLACK MUSCS 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Alexandre J Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.