Björk and Berries  Synchrony - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Synchrony - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries  Mareld - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Mareld - Eau de Parfum Uniszex Illat

Björk and Berries Violet Sky - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 48750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BB72676
A Violet Sky az évszakváltás ünneplése, amely boldogságteljes érzelmeket vált ki, a rózsaszín fény sziluetteket rajzol ki a horizonton. A friss, éjjeli levegő belégzése, miközben végtelen éjszakai kivilágított utcákon sétálunk, anélkül, hogy tudnánk, hová vezetnek. Egy júniusi stockholmi éjszaka örökké tart. Minden Eau de Parfum egy gondosan kidolgozott szövet táskában kerül forgalomba, amely ötvözi a praktikumot az esztétikummal. Ez a védőborítás átöleli az Eau de Parfumot, megőrizve annak minőségét és frissességét.
További Információ
MárkaBjörk and Berries
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa, Tonka bab
SzívjegySzeder, Labdanum, Szilva
FejjegyDohánylevelek
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Svédország állandóan változó évszakai és természetünk egyedisége inspirálta. A kulturális, természeti és mitikus csodákat kifinomult illatélményekké alakítják.
Bjork and Berries Violet Sky 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Björk and Berries Származási hely: Svédország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.