Bond No.9 B9 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 B9 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 New York Signature Scent - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 New York Signature Scent - Eau de Parfum Uniszex Illat

Bond No.9 Off Broadway - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BO59771
Az Off-Broadway egy igazi drámakirálynő, aki a grapefruitvirág és a fekete ribizli szikrázó, figyelemfelkeltő keverékével énekel torkaszakadtából. A szünetben, hogy úgy mondjam, fényűző liliomot, ozmantuszt és szerecsendiót mutat be. Fináléként a teljes kompozíció egy erős meghajlást tesz a pézsma, a pacsuli, a szantálfa és a vetiver segítségével, ami egy olyan ráadást eredményez, amely teljesen magávalragadó.
További Információ
MárkaBond No.9
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
BN9 ASTOR PLACE 100ML Unisex parfüm Gyártó: Bond No9 Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.