Edeniste Lifeboost Happiness - Eau de Parfum Uniszex Illat

Edeniste Lifeboost Happiness - Eau de Parfum Uniszex Illat

Edeniste Vanille Irresistible - Eau de Parfum Uniszex Illat

Edeniste Vanille Irresistible - Eau de Parfum Uniszex Illat

Edeniste Cuir Sauvage - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ED070202
Cuir Sauvage előidézi azt az érzéki éjszakai élményt, amely olvad a bőrön és sugároz misztikumot, erőt, magabiztosságot és játékosságot. Selymesen puha szarubőr hoz létre bársonyos textúrát, füstölt oud utalással a szenvedélyes vágyra. Ahogy fejlődik, megjelenik egy keserű édes gourmand akkord a tonkabab, édesgyökér és mandula jegyekkel - mintha a bőr jegyei keverednének meleg karamellel, sós keserű csokoládéval és testporral.
További Információ
MárkaEdeniste
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Edeniste az illatok és az idegtudományok világának legkiválóbb szakembereivel dolgozott együtt, hogy egy új kategóriát hozzon létre a parfümiparban. Az illatok által elért belső béke céljából olyan innovatív Lifeboost® aktív esszenciákat kombináltak, amelyeket fiziológiailag teszteltek, és bizonyítottan javítják az érzelmi jólétet. Most először a niche parfümök világában, az Edeniste egyesítette ezeket a több mint 35 évig kutatott molekulákat, világhírű parfümkészítőkkel és a japán Takasago illatszerházzal, így létrehozva ezt a lenyűgöző Eau de Parfum és exkluzív aktív esszenciákból álló kollekciót, a "Lifeboost®"-t. Az Edeniste egy érzéki utazásra visz minket az illatok kertjében. Az Edeniste nem csupán egy illatkollekció, hanem az érzelmek megtestesítője, egy meghívás az öngondoskodás új filozófiájára, amely életmóddá válhat. A név az Édenre emlékeztet, egy földi paradicsomra, ahol a természet a legtisztább és legbőségesebb, harmóniában és egyszerűségben él együtt az emb
Edeniste Cuir Sauvage 30ml Edp Unisex parfüm Gyártó:Edeniste Származási hely: Egyesült Királyság Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.