Edeniste Lifeboost Seduction - Eau de Parfum Uniszex Illat

Edeniste Lifeboost Seduction - Eau de Parfum Uniszex Illat

Edeniste Lifeboost Love - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 33150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ED070224
Ez az illat arra inspirál, hogy gondoskodj magadról, és átalakítja a hagyományos szeretetideálokat egy új és mély önbizalom, empátia és önzetlenség rituálévá, önmagad és mások iránt. Lágy rózsaszín árnyalatával, érzéki üveg formájával és gyümölcsös-virágos illatával a Love Lifeboost™ azonnali és hosszú távú pozitivitást és holisztikus szeretetet ösztönöz. Az illat friss piros bogyókkal, édes cseresznyével és zöld levelekkel nyit, összenyomva és lágyítva, mintha készen állnának, hogy belekerüljenek egy fazékba és szirupos lekvárrá váljanak. Így fejlődik a Love Lifeboost™: a mély, bársonyos rózsaszirmok, a bódító tuberóz és az érzéki jázmin jegyei fokozatosan kibontakoznak, keverednek a krémes mandulaolajjal egy olyan parfüm-elixírben, amely meleg, kísértő és vakmerően romantikus.
További Információ
MárkaEdeniste
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Edeniste az illatok és az idegtudományok világának legkiválóbb szakembereivel dolgozott együtt, hogy egy új kategóriát hozzon létre a parfümiparban. Az illatok által elért belső béke céljából olyan innovatív Lifeboost® aktív esszenciákat kombináltak, amelyeket fiziológiailag teszteltek, és bizonyítottan javítják az érzelmi jólétet. Most először a niche parfümök világában, az Edeniste egyesítette ezeket a több mint 35 évig kutatott molekulákat, világhírű parfümkészítőkkel és a japán Takasago illatszerházzal, így létrehozva ezt a lenyűgöző Eau de Parfum és exkluzív aktív esszenciákból álló kollekciót, a "Lifeboost®"-t. Az Edeniste egy érzéki utazásra visz minket az illatok kertjében. Az Edeniste nem csupán egy illatkollekció, hanem az érzelmek megtestesítője, egy meghívás az öngondoskodás új filozófiájára, amely életmóddá válhat. A név az Édenre emlékeztet, egy földi paradicsomra, ahol a természet a legtisztább és legbőségesebb, harmóniában és egyszerűségben él együtt az emb
Edeniste Lifeboost Love 30ml Edp Unisex parfüm Gyártó:Edeniste Származási hely: Egyesült Királyság Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.