Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Carnal Flower - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 93600.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58518
A parfümről: Ha a természet kínál illatbeli összeütközéseket, a tubarózsa talán a legjobb példa erre. Ezek a szép virágok már-már testes illatot árasztanak, kvázi csodás módon egymásra helyezve a virágboltos frissességet, a kámforos - fűszeres és állati - erősséget és a tejes édességet. Ez a titokzatos egyensúly mindig is lenyűgözte a parfümkészítőket. Dominique Ropionnak 18 hónapra volt szüksége ahhoz, hogy megalkossa e téma modern változatát, egy olyan "szagló Everestet", amelyet csak a legtehetségesebb parfümőrök képesek elérni. A parfümőrről: Dominique Ropion a legendás Roure Bertrand Dupont laboratóriumában tanult, mielőtt Jean-Louis Sieuzac-hoz, a parfümkészítés egyik legnagyobb technikusához ment volna dolgozni. Ma az IFF sztárparfümőrje. Ropion munkáját a precizitás és a szabadság keveréke teszi különlegessé, valamint az a törekvése, hogy új, harmonikus összhangokat hozzon létre olyan összetevők párosításával, amelyek szöges ellentétben állnak egymással. Dominique Ropion kalandor, aki az ösztönöknek engedi át magát, ugyanakkor rendkívül szigorú minden egyes illatának végső formulázási fázisában.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM CARNAL FLOWER 50ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.