Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Heaven Can Wait - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM071462
Ahogy Edmond Roudnitska legendás tanítványa és közel álló barátja, Jean-Claude mondja, egy parfümnek olyannak kell lennie, mint "egy lágy simogatás; semmi sem szabad, hogy megrázzon, semmi sem szabad, hogy kiabáljon". Szegfűszeg, pimentó, ambrette és sárgarépa magja csatlakozik az írisz kifinomult szépségéhez. A vetiver struktúrát és vibrálást hoz, a barack és aszalt szilva jegyei pedig kerekítik az összképet.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
AlapjegyPézsma, Őszibarack, Vanília
SzívjegyÍrisz, Vetiver
FejjegyPézsmamályva, Szegfűszeg
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
Frederic Malle Heaven Can Wait 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.