Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Portrait of a Lady - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Promise Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Promise Hair Mist - Uniszex Haj Parfüm

Editions de Parfums Frederic Malle Musc Ravageur - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58438
A parfümről: A Musc Ravageur egy olyan parfüm, amely szembeszállt a kor divatjával, előhírnöke a 2001-ben megjelenő új, lágy ámbráknak. Érzéki parfüm, erőteljes, mégis tökéletesen kontrollált, drámai és titokzatos. A Maurice Roucel által "a csábítás és a nagylelkűség aktusaként" összeállított Musc Ravageur egy kompromisszummentes, lágy borostyán illat, amely szembemegy az aktuális divatokkal. A bergamott, a mandarin és a fahéj robbanásszerű indulása a vanília, a pézsma és borostyán hátterében. Egy szexi, viharos parfüm, egy szóval: ravageur. A parfümőrről: Maurice Roucel 1973-ban csatlakozott a Chanel laboratóriumaihoz vegyészként. Az autodidaktaként tanult férfi úgy határozza meg magát, mint egy "felfedező, aki a formulák között bolyong". Abban az időben elkezdett lebontani, majd tanulmányozni minden egyes formulát, minden egyes alapanyagot részben esztétikai, részben kémiai szempontból, ami ma is az erőssége. Nagyvonalú írásai gyakran pézsmajegyekre, fehér virágokra vagy borostyánra épülnek. Így éri el azt a pazar érzékiséget, ami a kézjegye. Maurice Roucel erős személyisége lehetővé teszi számára, hogy megkerülje a trendeket. Így hozta létre a Musc Ravageur parfümöt, amely szembement a kor divatjával, és amely előfutára volt a 2001-ben megjelenő új ámbráknak.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM MUSC RAVAGEUR 50ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.