Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange 500 Years - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange 500 Years - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Exit the King - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 38220.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ELDO53890
„Ez arról szól, hogy olyan parfümöt készítsünk, mint egy loire-i kastély, egy olyan parfümöt, amely magasabbra tud emelkedni, mint Blois kastélya, magasabbra, mint a terasz, ahol az utolsó Valois nézte a naplementét dicsőségében. Aztán eltűnnek, meghalnak, mintha varázsütésre a bukás előtt. Egy csók suttogásával a dicsősége pillanatában, majd alázatos visszatéréssel valami máshoz. A nagyszerűség, a szeretet és a jóság parfümje az új világ számára, valamint a régi és elsöprő erők elfeledtetése. Határozottan ciprusi.” Eitenne de Swardt.
További Információ
MárkaEtat Libre d`Orange
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Amikor Etienne de Swardt megalkotta a parfümházát 2006-ban, természetes volt számára, hogy az Etat Libre d’Orange nevet fogja adni neki , tisztelegve ezzel szülőföldje elött. Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange, egy autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette ki a Brit uralomtól való függetlenségét. A márka, ennek a függetlenségnek a nyilatkozatát szimbolizálja. Etienne, a saját forradalmának elindításaként hozta létre a parfümházát. Kihívó illatszereket szeretett volna megalkotni, olyanokat, amik kiemelkednek a gyümölcsök hagyományos korlátai közül. Elképzelt parfümöket, melyek dühösen felszabadítanak, és veszélyesen elcsábítanak. Lángoló, eltúlzott, tökéletes, néha botrányos, de mindig finom parfümök jellemzik a márkát, ami az élethez-szeretethez és a szerelemhez szól.
ELD EXIT THE KING EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Etat Libre D`Orange Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.