Etat Libre d`Orange Remarkable People - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Remarkable People - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Les Fleurs du Dechet I am Trash - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Les Fleurs du Dechet I am Trash - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
ELDO35134
Egy igazi szenzuális fantázia. Az egyik kezével púdert tesz fel az arcára, a másikkal, pedig halvány piros rúzst. Egy igazi intim és érzéki utazás az Etat Libre d Orange Putain des Palaces nevű illat. Egy nő, akivel egy bárban futunk össze vagy egy hotel szobájában, és megídézi bennünk a bőr illatát és látványat. Az illat virágos, puderes jegyekkel ellenálhatatlan. Az édes mandula, a visszafogott rózsa egyszerűen tökéletes párosítás a gyömbérrel.
További Információ
MárkaEtat Libre d`Orange
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Amikor Etienne de Swardt megalkotta a parfümházát 2006-ban, természetes volt számára, hogy az Etat Libre d’Orange nevet fogja adni neki , tisztelegve ezzel szülőföldje elött. Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange, egy autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette ki a Brit uralomtól való függetlenségét. A márka, ennek a függetlenségnek a nyilatkozatát szimbolizálja. Etienne, a saját forradalmának elindításaként hozta létre a parfümházát. Kihívó illatszereket szeretett volna megalkotni, olyanokat, amik kiemelkednek a gyümölcsök hagyományos korlátai közül. Elképzelt parfümöket, melyek dühösen felszabadítanak, és veszélyesen elcsábítanak. Lángoló, eltúlzott, tökéletes, néha botrányos, de mindig finom parfümök jellemzik a márkát, ami az élethez-szeretethez és a szerelemhez szól.
ELD PUTAIN DES PALACES EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Etat Libre D`Orange Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.