Etat Libre d`Orange Attaquer le Soleil - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Attaquer le Soleil - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Spice Must Flow - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ELDO46188
Univerzális illat. A fűszernél maradok. A kiválasztott anyagok univerzálisak, intenzívek és ritkák. Az örökkévalóság előtti ébredés perspektívája van az oud és a rózsát szolgáló fűszerek között. Ezzel a virággal kezdődik és végződik minden, mint a reneszánsz és a költészet. "Mignonne allons voir si la rose" - írta Pierre de Ronsard költő 1545-ben. Hogy megmentsen minket a rózsa. Se több, se kevesebb.
További Információ
MárkaEtat Libre d`Orange
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Amikor Etienne de Swardt megalkotta a parfümházát 2006-ban, természetes volt számára, hogy az Etat Libre d’Orange nevet fogja adni neki , tisztelegve ezzel szülőföldje elött. Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange, egy autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette ki a Brit uralomtól való függetlenségét. A márka, ennek a függetlenségnek a nyilatkozatát szimbolizálja. Etienne, a saját forradalmának elindításaként hozta létre a parfümházát. Kihívó illatszereket szeretett volna megalkotni, olyanokat, amik kiemelkednek a gyümölcsök hagyományos korlátai közül. Elképzelt parfümöket, melyek dühösen felszabadítanak, és veszélyesen elcsábítanak. Lángoló, eltúlzott, tökéletes, néha botrányos, de mindig finom parfümök jellemzik a márkát, ami az élethez-szeretethez és a szerelemhez szól.
ELDO SPICE MUST FLOW EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Etat Libre D`Orange Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.