Etat Libre d`Orange 500 Years - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange 500 Years - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Rien - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Rien - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Une Amourette - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 58500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ELDO35159
Ez valóban csak egy rövid pillanatnyi gondolat? TARTOS LESZ-E ÖRÖKKÉ? FONTOS-E EZ. EZ A MOSTAN. EZ, AHOGY ÉREZZÜK MAGUNKAT. EGY KÖLÖNLEGES PILLANATBAN ÉS IDŐBEN. ÉS AMI CSAK TÖRTÉNIK FELEJHETETLEN EMLÉKET HAGY. A neroli citrusos fanyarsága, virágos és fűszeres egyben, gyengéd és balzsamos Írisz. A vaníllia krémes és édes akkordja, a fás jegyek és a pacsuli tökéletes párosítása. Egy modern női parfüm, de ikonikus és divatos külsőbe zárva. Egy igazi illat nőknek és férfiaknak, akik szeretnék, hogy emlékezzenek rájuk.
További Információ
MárkaEtat Libre d`Orange
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Amikor Etienne de Swardt megalkotta a parfümházát 2006-ban, természetes volt számára, hogy az Etat Libre d’Orange nevet fogja adni neki , tisztelegve ezzel szülőföldje elött. Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange, egy autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette ki a Brit uralomtól való függetlenségét. A márka, ennek a függetlenségnek a nyilatkozatát szimbolizálja. Etienne, a saját forradalmának elindításaként hozta létre a parfümházát. Kihívó illatszereket szeretett volna megalkotni, olyanokat, amik kiemelkednek a gyümölcsök hagyományos korlátai közül. Elképzelt parfümöket, melyek dühösen felszabadítanak, és veszélyesen elcsábítanak. Lángoló, eltúlzott, tökéletes, néha botrányos, de mindig finom parfümök jellemzik a márkát, ami az élethez-szeretethez és a szerelemhez szól.
ELD UNE AMOURETTE EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Etat Libre D`Orange Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.