Etro New Tradition - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro New Tradition - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro Musk - Eau de Toilette Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
E31380
A Musk Etro egy erős személyiséggel rendelkező intenzív és érzéki illat. A pézsma tele van energiával, de mégis lágy, mint viselője bőrének illata. A parfüm a bergamot, a verbana és a grapefruit friss és tiszta jegyeivel kezdődik. A kompozíció szíve meleg és drága fa illatokat foglal magába; szantálfa, guaiac és a cédrus. A parfüm alapja az édes és gyengéd jegyű indiai szantálfa és pézsma.
További Információ
MárkaEtro
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Etro egy olasz divatház, amely szöveteket, kiegészítőket, bőrárukat, ruhákat és illatokat készít. 1968-ban alapította Gimmo Etro, és a cég azóta is családi kezekben van. Az illatok, színek, gondolatok és az Etro parfümök úgy szövődtek bele egy fényképalbumba, mintha az a márka saját receptkönyve lenne. Ahogyan a főzés a civilizáció első jele volt, úgy a parfümök is a civilizáció újabb fenséges jelei lettek, csak talán még titokzatosabb és izgalmasabb formában. Az Etro illatok design-ja serkenti a látásunkat, beszédre hívja a szaglásunkat, és színvilága csábításra hívja szemünket. Mindegyik illat egy külön fejezet, ami a színterápia szabályait veszi alapul, és olyan illatanyagokat tartalmaz, melyeket már nem osztottak olfaktív családokba, hanem a színek világával kapcsolták össze.
PROIZVOD: ETRO MUSK edt 50 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 50ml unisex Ref: 31379 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Distributer: DP LUX KFT, Táblás utca 36-38. C2 ép. Budimpesta, Madjarska Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!