Etro Pegaso - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro Pegaso - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro New Tradition - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro New Tradition - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro Patchouly - Eau de Toilette Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 50700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
E31328
Az Etro Patchouli egy orientális fa illat nőknek és férfiaknak. Felső jegyei a narancs, az artemisia és a bergamot. Szívjegyei a szantálfa, rózsa és a muskátli. Az illat alapja a ciprus, a borostyán, a pacsuli, a vanília, a menta, és a pézsma.
További Információ
MárkaEtro
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Etro egy olasz divatház, amely szöveteket, kiegészítőket, bőrárukat, ruhákat és illatokat készít. 1968-ban alapította Gimmo Etro, és a cég azóta is családi kezekben van. Az illatok, színek, gondolatok és az Etro parfümök úgy szövődtek bele egy fényképalbumba, mintha az a márka saját receptkönyve lenne. Ahogyan a főzés a civilizáció első jele volt, úgy a parfümök is a civilizáció újabb fenséges jelei lettek, csak talán még titokzatosabb és izgalmasabb formában. Az Etro illatok design-ja serkenti a látásunkat, beszédre hívja a szaglásunkat, és színvilága csábításra hívja szemünket. Mindegyik illat egy külön fejezet, ami a színterápia szabályait veszi alapul, és olyan illatanyagokat tartalmaz, melyeket már nem osztottak olfaktív családokba, hanem a színek világával kapcsolták össze.
PROIZVOD: ETRO PATCHOULY edt 50 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 50 ml unisex Ref: 31327 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Distributer: DP LUX KFT, Táblás utca 36-38. C2 ép. Budimpesta, Madjarska Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!