Etro Messe de Minuit - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro Messe de Minuit - Eau de Toilette Uniszex Illat

Etro Via Verri - Eau de Toilette Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 50700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
E31399
Egy gyengéd és szofisztikus illat, amely minden érzékünket feltűnés nélkül és óvatosan elcsábit. A parfüm felső jegyei egyszerűen szenzációsak, ragyogóak és természetesek. A mandarin és a fűszeres akkordok – a kardámom és a koriander - tökéletes harmóniában vannak. A jázmin, a fűszeres szerecsendió és a fa illat, a fűszeres ciprus, amely elegánciával szenzualitással lenyűgőz és csábító hatást kölcsönöz a szívnek. A parfüm alapjában megváltozik a kompozíció: a játékos tölgy illat, az ásványos ámbra és a pézsmás akkordok meleggé, kifinomulttá, gazdaggá, luxussá és illatossá teszik az alapot.
További Információ
MárkaEtro
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az Etro egy olasz divatház, amely szöveteket, kiegészítőket, bőrárukat, ruhákat és illatokat készít. 1968-ban alapította Gimmo Etro, és a cég azóta is családi kezekben van. Az illatok, színek, gondolatok és az Etro parfümök úgy szövődtek bele egy fényképalbumba, mintha az a márka saját receptkönyve lenne. Ahogyan a főzés a civilizáció első jele volt, úgy a parfümök is a civilizáció újabb fenséges jelei lettek, csak talán még titokzatosabb és izgalmasabb formában. Az Etro illatok design-ja serkenti a látásunkat, beszédre hívja a szaglásunkat, és színvilága csábításra hívja szemünket. Mindegyik illat egy külön fejezet, ami a színterápia szabályait veszi alapul, és olyan illatanyagokat tartalmaz, melyeket már nem osztottak olfaktív családokba, hanem a színek világával kapcsolták össze.
ETRO VIA VERRI EDT 100 ML Unisex toalett víz Gyártó: Etro S.p.A Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.