Giardino Benessere Febe - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Febe - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Amber - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Amber - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Crio - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GB36846
A Giardiono Benessere Crio illata tökéletes választás férfiaknak és nőknek egyaránt. A Crio parfüm 2018-ban lett bemutatva, és az illatot Paolo Terenzi készítette. Fejjegyei a narancsvirág, damaszkuszi rózsa, írisz és earl grey tea. Szívjegyei a tubarózsa, rózsa bors, tonka bab, és tölgymoha. Alapjegyei a benzoin, a pézsma, az opoponax és a bőr.
További Információ
MárkaGiardino Benessere
NemUnisex
AlapjegyBenzoin, Bőr, Pézsma, Opoponax
SzívjegyTölgymoha, Rózsaszin bors, Tonka bab, Tubarózsa
FejjegyDamaszt rózsa, Earl grey tea, Írisz, Narancs virágzás
Illatbalzsamos, virágos
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A természet és a pszichofizikai jólét által inspirált Giardino Benessere termékkollekció két olasz tervező kreatív és fantáziadús képzeletéből született. Paolo és Tiziana Terenzi a hagyományos gondolkodásmódtól elrugaszkodva, társadalmi és kereskedelmi korlűtok nélkül, a lélek wellness-terápiájaként tervezett egyedi kreációkat terveztek. Paolo és Tiziana tapasztalatukkal, tudásukkal és vágyukkal, valami teljesen páratlan dolgot hoztak létre. Olyan illatokatt alkottak, amelyek sugározzák magukból az olasz stílust és bájt. A Giardino Benessere csábító parfümök széles és változatos választékában uniszex parfümökön kívül, tusfürdők, testápolók és otthoni illatosítók is helyet kaptak. Giardino Benessere - Küldetés és jövőkép A Giardino Benessere a nyersanyagok és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzésével garantálja termékei minőségét és biztonságát. Tekintettel arra, hogy a jólét nem érhető el a környezet megóvása nélkül, a Giardino Benessere ház nagyban hozzájárul a környezetvéde
GIARDINO BENESSERE CRIO edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Giardino Benessere Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.