Giardino Benessere Salaria - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Salaria - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Oceania - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Oceania - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Pompei Garden - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GB23638
Pompei Garden egy virágos- fás - muszkos illat hölgyeknek és uraknak egyaránt. Az illat 2016-os megjelenésű és Paolo Terenzi az illat megalkotója.
További Információ
MárkaGiardino Benessere
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Cédrus, Pézsma, Tölgymoha, Tonka bab
SzívjegyAlma, Kömény, Kardamom, Frézia, Zöld bors, Jázmin, Szilva
FejjegyBergamott, Liliomfa, Gardénia, Grapefruit levél, Ananész, Tubarózsa
Illataromás, virágos, gyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A természet és a pszichofizikai jólét által inspirált Giardino Benessere termékkollekció két olasz tervező kreatív és fantáziadús képzeletéből született. Paolo és Tiziana Terenzi a hagyományos gondolkodásmódtól elrugaszkodva, társadalmi és kereskedelmi korlűtok nélkül, a lélek wellness-terápiájaként tervezett egyedi kreációkat terveztek. Paolo és Tiziana tapasztalatukkal, tudásukkal és vágyukkal, valami teljesen páratlan dolgot hoztak létre. Olyan illatokatt alkottak, amelyek sugározzák magukból az olasz stílust és bájt. A Giardino Benessere csábító parfümök széles és változatos választékában uniszex parfümökön kívül, tusfürdők, testápolók és otthoni illatosítók is helyet kaptak. Giardino Benessere - Küldetés és jövőkép A Giardino Benessere a nyersanyagok és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzésével garantálja termékei minőségét és biztonságát. Tekintettel arra, hogy a jólét nem érhető el a környezet megóvása nélkül, a Giardino Benessere ház nagyban hozzájárul a környezetvéde
GB POMPEI GARDEN 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Giardino Benessere Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.