Gritti Because I'm Free - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Because I'm Free - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti You`re So Vain - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti You`re So Vain - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Siracusa - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 68250.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GR69253
Nyár a fejedben. Végtelen, lágy délutánok Noto mandulakertjei és Marzamemi tengeri szellője között. Az árnyalatok tánca a bronzos bőrön, csillogó és selymes. A boldogság. Friss mandula és krémes citromvirág jegyek vezetnek a buja, trópusi szívhez: gazdag vaníliaakkord, amelyet illatos tiaré virágok és marcipán árnyalatok díszítenek. Mint egy szicíliai naplemente, úgy marad meg a parfüm a bőrön, meleg, pézsmás és vaníliás napcsókkal burkolva azt.
További Információ
MárkaGritti
NemUnisex
Illatfriss, trópusi
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A márka története 2009-ben kezdődött. Luca Gritti, az összes illat mögött álló orr, megalkotta a Black Collectiont, amely olyan bestsellereket tartalmaz, mint a 19-68, a Decimo és a Rebellion. Néhány évvel később bemutatták a White Collectiont, ahol a parfümkészítő a nőiség különböző aspektusait vizsgálja a legvonzóbb illatcsaládokon keresztül: virágos, gyümölcsös és gourmand. A Chantilly, a Rebrodè és a Macramè világsikere után a márka elindította az I Turchesi kollekciót, amely tisztelgés Dél-Olaszország és annak lélegzetelállító színei, illetve parfümjei előtt. A Pomelo Sorrento rövid időn belül bestsellerré vált; élénk karaktere az Olaszországban készült luxusparfümök új színvonalát képviseli, a legújabb Ivy Collection mámorító kompozícióival együtt. A Gritti Venetia legkiválóbb darabja a Gritti Privé válogatás, bársonyba és 24 karátos aranyba öltöztetve. Ezek a merész, gazdag és eklektikus parfümkivonatok az olasz stílust képviselik. A márka összes illata Olaszországban készül,
GRITTI Siracusa 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: Gritti Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.