Gritti Mango Aoud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Gritti Mango Aoud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Gritti Supernova - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GR74278
Robbanásból született, fényes ragyogásra született. A káosztól a rendig. Kozmikus, erőszakos szépség tör át a sötétségből a fénybe; kékeslila lángok festik be horizontot. Nyisd ki a szemed, lélegezd be az éjszakát, fedezd fel az űr ásványos mélységeit a finom fémes jegyeken keresztül, amelyek fagyos aromás árnyalatokkal és az oud és a szürke borostyán mély, szürke keverékével fonódnak össze. IVY KOLLEKCIÓ Luca Gritti karaktere, szenvedélyei és vágyai. Gritti Venetia legszemélyesebb kollekciója. Tartósak és erősek, akárcsak a borostyán, ezek a parfümök - és alkotójuk - figyelmet és feltűnést keltenek. Az olasz látnok, a lázadó, a hedonista az élet művészetének elsajátítására invitál bennünket két legújabb extrait de parfumjével, amelyeket ikonikus 24 karátos aranykupakkal koronáznak meg, és Luca Gritti exkluzív órakollekciója által inspirált luxus csomagolásba zárnak. Ivy Collection. Olasz kifinomultság, ahogy van. AZ ÚJ LUXUS FENNTARTHATÓ A Gritti Venetia kitart a természet mellett, és napról napra fenntarthatóbb megoldásokra törekszik. Saját bolognai (Olaszország) gyártóbázisunk lehetővé teszi számunkra, hogy az illat megalkotásának minden lépését ellenőrizzék, az ötlettől az üveg végső fényezéséig. Helyi összetevők felhasználásával minimalizálják a szén-dioxid-kibocsátást. A termékek 100%-a kukorica alapú alkohollal készülnek, a csomagolás több mint 90%-a újrahasznosítható.
További Információ
MárkaGritti
NemUnisex
AlapjegyCashmeran, Szürke borostyán
SzívjegyPuskapor, Oud
FejjegyFehér Üröm, Zöld bors, Ásványi illatjegyek
Illatfuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A márka története 2009-ben kezdődött. Luca Gritti, az összes illat mögött álló orr, megalkotta a Black Collectiont, amely olyan bestsellereket tartalmaz, mint a 19-68, a Decimo és a Rebellion. Néhány évvel később bemutatták a White Collectiont, ahol a parfümkészítő a nőiség különböző aspektusait vizsgálja a legvonzóbb illatcsaládokon keresztül: virágos, gyümölcsös és gourmand. A Chantilly, a Rebrodè és a Macramè világsikere után a márka elindította az I Turchesi kollekciót, amely tisztelgés Dél-Olaszország és annak lélegzetelállító színei, illetve parfümjei előtt. A Pomelo Sorrento rövid időn belül bestsellerré vált; élénk karaktere az Olaszországban készült luxusparfümök új színvonalát képviseli, a legújabb Ivy Collection mámorító kompozícióival együtt. A Gritti Venetia legkiválóbb darabja a Gritti Privé válogatás, bársonyba és 24 karátos aranyba öltöztetve. Ezek a merész, gazdag és eklektikus parfümkivonatok az olasz stílust képviselik. A márka összes illata Olaszországban készül,
Gritti Supernova 100ml Edp eau de parfum 100ml Unisex Gyártó: Gritti Származási hely: Italia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.