Houbigant Tabac Nomade - Eau de Parfum Uniszex Illat

Houbigant Tabac Nomade - Eau de Parfum Uniszex Illat

Houbigant Oud Or - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
H72382
Élvezze ezt a lélegzetelállító időutazást a Közel-Kelet lenyűgöző hangulatában, Az Oud Or felébreszti érzékeit gazdag, meleg, fás és füstös aromáival. Élvezd ezt a lélegzetelállító sétát az időben a Közel-Kelet lenyűgöző atmoszférájában. Az Oud Or felébreszti az érzékeidet gazdag, meleg faillatú és füstös jegyeivel.
További Információ
MárkaHoubigant
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa, Guajak fa, Oud, Vanília
SzívjegyCashmeran, Muskátli, Iso E Super, Labdanum, Pacsuli, sáfrány
FejjegyNarancs virágzás, Málna, Rózsa
Illatfás, keleties, füstös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Az egész egy kosár virággal kezdődött. 1775-ben járunk Párizsban, ahol egy fiatalember Jean-Francois Houbigant egy kézzel festett virág kosár mozaikját akasztotat fel kicsinyke boltja ajtajára a rue du Faubourg Saint-Honoré-n. Illatai már a kezdetektől fogva a nemesség és az uralkodók kedvenceivé váltak. 1793-ban Marie Antoinette 3 üveg Houbigant parfümöt vitt magával a kivégzésére is, hogy erőt adjon neki. 1815 tavaszán Napóleon csak három hónapig volt Párizsban, hadsereget állított fel, de emellett talált időt arra is, hogy betérjen és vásároljon a Houbigantban. Közel kétszáz évvel később, 1973-ban, Micheal Perris találkozott a Houbigant család utolsó leszármazottjával, és megkezdte munkásságát a Houbigant házában. Évekkel később a Perris család a Houbigant-ház tulajdonosává vált, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy megpróbálja visszaállítani a történelmi márkát.
Houbigant Oud Or 100ml Unisex parfüm Gyártó: Houbigant Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.