Kilian Paris Roses On Ice Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Roses On Ice Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Pearl Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Pearl Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Angels`Share Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Értékelés:
100% of 100

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
KI54702
Mint az ideális gyöngy, a Pearl Oud kerek és sima - a fűszeres sáfrány és a fekete bors koktélja, amely a nyitóillatban irizáló púderes írisszel ragyog. A gyöngyök pazar természete a szívben valósul meg, jázmin, török rózsa és ylang ylang buja illatával. A Pearl Oud ritka lecsengést tár fel az indiai oud, az értékes pacsuli és a castoreum intenzív, állatias keverékével.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN ANGELS` SHARE 50ml EDP REFFILL Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.