Kilian Paris Love Don`t Be Shy - Eau de Parfum Uniszex Utazó Illat

Kilian Paris Love Don`t Be Shy - Eau de Parfum Uniszex Utazó Illat

Kilian Paris Moonlight In Heaven Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Moonlight In Heaven Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Apple Brandy On The Rocks - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI59954
Az Apple Brandy on the Rocks friss nyitása kibontakozik a parfüm lényegi személyiségében: a jellegzetes almabrandy-akkordban, amelyben a ropogós gyümölcsös keverék harmonizál a brandyvel, amelyet a rum, a moha és a vanília jegyeivel hoztak létre. A cédrusfa és az ambroxán magszerkezetén az illat kifinomultságot visz az éjszakába. Megragadja a "Nagy Alma" állandó reinkarnációját és vitathatatlan eleganciáját - különösen a legendás éjszakai életét.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN Apple Brandy On The Rocks 50ml EDP REFFILL Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.