Kilian Paris Dark Lord Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Dark Lord Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Straight To Heaven Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Straight To Heaven Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Black Phantom Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI47513
A Martinique-ról származó, a "kalózok vizéhez" hasonlító rumos akkord az erős kávé illatát szúrja ki a szívében, amelyet a vetiver esszencia egyensúlyoz ki. A ciánharmónia halálos harapása fenyegetően rejtőzik, mint maga a halál mosolya. Mosolyogj vissza, ahogy a cukornád és a sötét, krémes szantálfa biztosítja, hogy a fárasztó utazás édes jutalmat tartogat.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN BLACK PHANTOM EDP 250ml EDP refill Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.