Kilian Paris Love Don`t be Shy Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Love Don`t be Shy Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Back To Black Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Back To Black Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Dark Lord Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI47523
Az "Ex Tenebris Lux" Dark Lord az éjszaka úriembere. Találkozz vele a legmeglepőbb körülmények között, és titokzatossága lassan kibontakozik: az árnyékok és a fény fejbe kavaró mixelése, másodpercek alatt elcsábít a bőr és az erős vetiver elegáns, hosszan tartó akkordjaival, a rummal átitatott jázminjával, valamint a bergamott és a bors piperkőcös belépőjével. A sötétségből a fénybe.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN DARK LORD EDP 50ml EDP refill Ferfi parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.