Kilian Paris Black Phantom Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Black Phantom Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Back To Black Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Back To Black Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Musk Oud Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI51589
A klasszikus Rose Oud kortárs, nyugati csavarása, a Musk Oud a szirupos rózsa- és gerániumszirmok, a selymes pézsma és a fűszerek csendes kifejeződése. A mámorító, rummal teli nyitányt egy oud-akkordból, pacsuliból és pézsmából álló mámoros lecsengés horgonyozza le. Lágy, éppoly édes, mint amilyen csábító, az ősi oud új oldalát mutatja meg.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN MUSK OUD REFILLABLE EDP 50ml Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.