Mancera Aoud Exclusif - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Exclusif - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Jardin Exclusif - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Jardin Exclusif - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Vanille Exclusive - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA37505
A Mancera Vanille Exclusive csábító keleti illat egy kifinomult illat, amely tökéletes a mindennapi viselethez. A 2018-ban bevezetett parfüm a barna cukor, a tejszínhab és a fehér őszibarack ínycsiklandó csúcsjegyeivel nyit. Ezt a kombinációt az ozmanthus illata egyensúlyozza ki. A parfüm szívét jázmin, tubarózsa és ibolya alkotja, ami édes, aromás virágosságot kölcsönöz az illatnak. A pézsma, borostyán és vanília alapjegyeivel megalapozott parfüm erős alapot ad egy földes akkordnak, amely finom ínycsiklandó édességet tartalmaz.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Vanille Exclusive 60ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.