Mancera Jardin Exclusif - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Jardin Exclusif - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Black Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Black Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Wild Leather - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MA20381
Intenzív, mégis finom, szexi, mégis kifinomult, a Wild Leather egy olyan illat, amelyet arra terveztek, hogy... finoman elfordítsa a fejeket. Erőteljes és karizmatikus illat. A Mancera Wild Leather egy merész és intenzív Chypre virágos illat, amelyet nők és férfiak egyaránt viselhetnek. Friss szicíliai bergamottal kezdődik, amely a bolgár rózsa, az ibolya és a pacsuli középső jegyeire épül. Intenzív karakterét a földes, fás alapillat adja, amely tölgymohából, guaiac fából, fehér pézsmából, borostyánból és markáns bőrjegyekből áll. Erős sillage és hosszú élettartam jellemzi, így ez az illat azoknak való, akik szeretnek benyomást kelteni. Bár figyelemfelkeltő illat, mégis sokféle alkalomhoz igazítható. A leszáradással könnyedebbé válik, így a rózsa és az ibolya finom jegyei keverednek az intenzívebb alapjegyekkel. Különösen csodálatos választás mindenkinek, aki szereti a bőr jellegzetes és összetéveszthetetlen illatát.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Wild Leather 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.