Masque Milano Mandala - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Mandala - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano (homage to) Hemingway - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano (homage to) Hemingway - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano L`Attesa - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 60450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60486
A lágy fények mintha simogatnák a régi bakelitlemez gyűrött hangját, és bújócskát játszanak a jazzénekesnő hangjának meleg ölelésében. A teraszra nyílik a széles franciaablak. Odakint csak a kabócák rikácsoló fuldoklása és a meleg nyári szellő. A teázóasztalon egy orrfaág frissen szedett virágokból, elárasztva a szobát illatkoktéllal és élénk színpalettával. Kibontja a pezsgősüveget, és megtölti a két poharat. Az élesztő összetéveszthetetlen íze lebeg a levegőben. Letelepedsz a kanapéra, hogy kiélvezd ezt a pillanatot, és alaposan körülnézel - minden egyes részlet egyszerűen tökéletes. Aztán lehunyod a szemed, mélyeket lélegzel, és hallgatod a léptei hangját a lépcsőn. Nem tudod megállni, hogy ne mosolyogj. Azt kívánod, bárcsak soha ne érnének véget ezek a pillanatok. Kopogtatnak az ajtón.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO L`ATTESA Edp 35ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.