Masque Milano Montecristo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Montecristo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Terralba - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 47580.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60460
Olyan átmeneti területen tartózkodik, ahol a bokrok és a puszták illata bensőségesen (és megkülönböztethetetlenül) keveredik a tenger sós illatával. Óvatosan sétálsz a partra vezető kis ösvény szikláin, követed - szinte kergeted - a hullámok hangját, utat találsz a sűrű növényzetben. Keskeny és meredek az ösvény. Megérinted a bokrok ágait. Egy-egy meghajlott ág sűrű és ragacsos gyantaszerű folyadékot ereszt, amelynek erős és keserű szaga nem akarja elhagyni a bőrödet. És - előtted - mélykék. A horizont kitágul, és te átadod magad a hatalmas óceántenger hangjainak és látványának.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO TERRALBA Edp 35ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.