Masque Milano Lost Alice - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Lost Alice - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Mandala - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Mandala - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Times Square - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 53820.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60497
New York bűzlik. Bűzlik az olcsó, fanyar dohánytól és a sűrű kipufogógáztól. A dugó végtelennek tűnik. És bűzlik a forró gumitól és az áporodott gőztől. Az emberek furcsák. A divatos hölgy az izzó-zöld tűsarkúban hatalmas perecet rendel. És bűzlik mindenféle bűzös utcai kajától. Fahéj és sült krumpli. Mustár és karamell. A kurva vérvörös rúzsának cseresznyéje összeolvad a rágógumi eperével. A mellékutcákban csak szemét és vizelet. De találj utat a férfi-sztriptízbemutatóra váró leánykák tömegén keresztül, és eláraszt a tuberóz és a szegfű. Ma este sétálni támad kedvem. Menjetek a rákpogácsámért és egy hamburgerért. És belélegezni a városi miazmákat, míg odaérünk.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO TIMES SQUARE Edp 35ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.