Matiere Premiere Neroli Oranger - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Neroli Oranger - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 13650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MP69308
A COLOGNE CEDRAT-ot az ujjaid között megtörő citrusfélék héjának illata ihlette, és a calabriai citromolaj köré épül, így hosszú órákon át tart. A friss fűszeres jelleget a fekete és a rózsaszín bors hozza, míg az olasz bergamott és a paraguayi mate abszolút felerősíti a teás jegyek vonulatát.
További Információ
MárkaMatiere Premiere
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Matiere Premiere nyersanyagot jelent. Minden illat egy központi természetes összetevő köré épül, amelyet a legmagasabb dózisban használnak. Aurélien Guichard a ház alapítója és parfümkészítője. Párizs és Grasse között dolgozik. Ő a Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry... és még több bestseller parfümök megalkotója. Aurelien Guichard saját rózsáit és gumós rózsáit a Grasse régióban található biofarmján termeszti.
Matiere Premiere Cologne Cedrat 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Matiere Premiere Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.