Matiere Premiere Santal Austral - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Santal Austral - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Falcon Leather - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere Falcon Leather - Eau de Parfum Uniszex Illat

Matiere Premiere French Flower - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 13650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MP69315
A FRENCH FLOWER-t az éjszakai tubarózsa mezők mámorító illata ihlette, és a MATIERE PREMIERE által Dél-Franciaországban organikusan termesztett tubarózsák köré épül. A gyömbér felerősíti a fehérségét. A zöld tealevélolaj és a zöld körte összhangja hangsúlyozza növényi jellegét.
További Információ
MárkaMatiere Premiere
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Matiere Premiere nyersanyagot jelent. Minden illat egy központi természetes összetevő köré épül, amelyet a legmagasabb dózisban használnak. Aurélien Guichard a ház alapítója és parfümkészítője. Párizs és Grasse között dolgozik. Ő a Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry... és még több bestseller parfümök megalkotója. Aurelien Guichard saját rózsáit és gumós rózsáit a Grasse régióban található biofarmján termeszti.
Matiere Premiere French Flower 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:Matiere Premiere Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.