Montale Aoud Lagoon - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Aoud Lagoon - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Soleil de Capri - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Soleil de Capri - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Intense Tiare - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 35900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO13231
A Montale Intense Tiare egy virágos keleti illat férfiaknak és nőknek, a tahiti gardénia jellegzetes jegyével. Ez az Eau de Parfum a francia parfümmárkától, amely a kelet és Arábia illatai iránti szeretetéről és a varázslatos történelmük iránti érdeklődéséről ismert, olyan magával ragadó illatot kínál, amely a kivételes tahiti gardéniát más mesterien kombinált jegyekkel ötvözi. Mint a Montale márka összes illatának, az Intense Tiare Eau de Parfumnak is a nagyra becsült Pierre Montale adott eredeti jelleget, amely egy csodás elixírt vagy egy ritka varázslatos gyógyírt idéz. A Montale Intense Tiare Eau de Parfum aromakompozíciója egy különleges tahiti gardénia (a Tiaré virág) központi jegye köré épült, amelyhez kivételesen vonzó illat társul. A helyi lakosok a trópusi Tahiti e természetes gyöngyszemét használják fel arra, hogy hagyományos virágfüzéreket fonjanak a szigetre látogatóknak, amelyeket a szívélyes fogadtatás jelképeként adnak át nekik. Az Intense Tiare Eau de Parfumban a halhatatlan tahiti gardénia a kókusz, a rózsa, a jázmin, az ylang-ylang és a vanília tónusaival egészül ki. Az eredmény egy gazdag, harmonikus illat, amely közvetlen meghívást jelent a Csendes-óceán e csodálatos szigetére.
További Információ
MárkaMontale
NemUnisex
AlapjegyRózsa
SzívjegyKókusz, Tahiti gardénia
FejjegyJázmin, Vanília
Illatvirágos, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Intense Tiare 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.